Spaaractie

Spaar voor 25 % korting bij Het Aardbeienland

 Het Aardbeienland bestaat 15 jaar.Reden voor Van Enckevort Aardbeien om dit te vieren met een spaaractie. Spaar voor 25% kassakorting op de entree voor 2 personen in het  vitaminerijkste park van Nederland. Van Enckevort  Aardbeien zijn  verbonden met  de natuur, water, aarde  lucht en vuur. Proef deze kleurvolle, stralende, krachtige en frisse aardbei.

 

Hoe werkt de spaaractie?

Knip uit elk doosje Van Enckevort aardbeien de barcode. Spaar 5 barcodes en plak ze op de spaarkaart. De eerste barcode krijgt u al gratis van Van Enckevort Aardbeien. Lever je volledig ingevulde kaart in bij de kassa van Het Aardbeienland. Ontvang direct 25% korting voor 2 personen op een entreebewijs van Het Aardbeienland. Veel plezier!

Deze actie loopt van maandag 22 april tot en met zaterdag 13 juli 2013. De prijzen kunnen niet in geld worden uitgekeerd….Geniet ervan!

Klik op de spaaractie aardbei voor een verkooppunt bij u in de buurt.

Het Aardbeienland

Al 15 jaar Aardbeienplezier

Het Aardbeienland is het vitaminerijkste park van Nederland. Met vele nieuwe attracties waaronder een geheel nieuwe tuin met de bijna vergeten zoete oude rassen, een aardbeienvlaaienbakkerij,een aardbeienapotheek, een nieuw aardbeienterras, een hooiberg en nog vele andere bezienswaardigheden.

 


In géén enkel ander land weet men zó van het leven te genieten als in Het Aardbeienland. Een reis door een land vol aardbeien duurt ruim 5 tot 6 uur. De absolute topper is het zelfplukken van een bakje aardbeien (tegen marktprijs). Wilt u zeker zijn van aardbeien, bel dan even van tevoren. Natuurlijk kunt u ook de hele dag in Het Aardbeienland verblijven door extra activiteiten te ondernemen. Zoals puzzelen, frisse tussendoortjes, een speurtocht, picknicken, wandelen, proeven van allerlei heerlijkheden, rondleidingen en andere speciale arrangementen.

Het Aardbeienland bereikbaarheid en openingstijden.

Adres   

Het Aardbeienland
Kreuzelweg 3
5961 NM Horst
Tel. 077 – 3970216
E-mail: info@aardbeienland.nl
www.aardbeienland.nl

Bereikbaarheid 

Het Aardbeienland is als volgt te bereiken :

Vanuit A 73, Nijmegen/Venlo, afslag Horst-Noord/Tienray, afritnr. 10, daarna richting Tienray en volg de weg tot aan de reuzengrote aardbei.

Vanuit A 67, Eindhoven/Venlo, vervolgens bij knooppunt Zaarderheiken de A73 richting Nijmegen volgen. Afslag Horst-Noord/Tienray, afritnr. 10, daarna richting Tienray en volg de weg tot aan de reuzengrote aardbei.

Openbaar vervoer
Met de trein vanaf Eindhoven naar station Horst-Sevenum, buslijn 60 richting Venray. Uitstappen bij halte “de nieuwe Lind” , daarna richting Tienray de weg vervolgen tot aan de reuzengrote aardbei ( ± 800 m.)

Openingstijden

Van 31 maart tot en met 31 oktober 2013 is het vitaminerijkste park van Nederland van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Met uitzondering van feestdagen en in de vakanties is het park op maandag gesloten.