seizoen 2014 start is in zicht.

Geen koude witte, winter gehad. Wel een winter met heel veel zonlicht, licht waar iedereen vrolijk van wordt. Zo ook de aardbeiplanten die binnen in de kas heerlijk hebben geprofiteerd van het vele licht. De eerste Sonata aardbeien zijn al rood. De Capri begint te kleuren. We weten nu dat er volgende week tijdens de Horeca & Food inspiratie beurs Van Enckevort aardbeien zijn. Elk jaar een verrassing of het gaat lukken. We nemen dit jaar voor de derde keer deel aan die beurs. We zijn te vinden aan het Streek en gastronomie plein. Een plein met een prachtige samenwerking tussen producent en plaatselijke restaurants die met de producten heerlijke gerechtjes gaan maken. De beurs is van maandag 17 maart t/m woensdag 20 maart in de Evenementenhal van Venray.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.