Puur Aardbeiensap

We hebben de heerlijke Capri aardbei laten verwerken tot Puur aardbeiensap door van Appeven in Herten. Het ziet er niet alleen mooi uit maar is ook een (h)eerlijk fris maar vooral PUUR sapje zonder enige toevoeging. De flesjes van 200 ml worden in eigen beheer voorzien van etiketten net zoals de huisgemaakte aardbeien|jam|saus|siroop.
Marco onze stagiair van VSO Vijverhofschool in Tegelen helpt ons met het plakken van de etiketten op de flesjes Puur Aardbeiensap.

Het plakken van de etiketten kan afgewisseld worden met andere werkzaamheden hier binnen het bedrijf. Wij zijn trots op Marco en dankbaar om van zijn school de kans te krijgen Marco verschillende vaardigheden aan te leren. Vaardigheden die hij in de toekomst kan gebruiken op weg naar werk.

  

Comments are closed.