Einde seizoen 2013

Het Van Enckevort Aardbeien seizoen 2013 is voorbij.

Het was voor ons de vraag en de uitdaging tot hoelang we aardbeien kunnen plukken. Wat voorop staat de smaak moet goed zijn.Begin november was voor ons het moment daar om te zeggen we stoppen met plukken omdat de smaak heel snel minder werd.

Voor ons heel helder je moet doen wat je zegt dat je doet.

Dit hebben we al aangegeven in het programma KOPlopers L1 toen Maria op bezoek was bij René Brienen van Restaurant Brienen aan de Maas in Well. Zie het filmpje hieronder. Volgend jaar als er weer lekkere Capri aardbeien zijn gaan we het recept van René delen hier via onze facebook pagina.

De automaat hier aan huis blijft geopend met van Enckevort Aardbeien-jam- siroop- saus en ook PUUR Aardbeiensap. Zo kun je de winter toch nog doorkomen met Van Enckevort Aardbeien

Het filmpje van het programma koplopers:

http://www.youtube.com/watch?v=bL3gKcluv1o&list=PLtWAi1m3wX34zInQ3MwgNHT0kQD1MW4–&index=7

Comments are closed.