2 april 2013 één rijpe aardbei maakt nog geen zomer.

Volgens de kalender is het nu lente, buiten lijkt het nog winter. Als de zon volop schijnt is het bij ons in de kas net zomer. De aardbeien staan er ook mooi gekleurd op hierbinnen. We zijn vorige week de eerste rijpe aardbeien gaan oogsten. Met Pasen hebben hier in de omgeving al veel mensen genoten van de Van Enckevort Aardbei. De aardbeien die we nu plukken zijn van het nieuwe ras Capri waarvan wij op het moment de enige in Nederland zijn die dit ras teelt. Capri is een sappige fris zoete aardbei met een heerlijke bite. Aangenaam verrassend van smaak die al je zintuigen prikkelt.

Vorig jaar hebben we voor het eerst de Capri geteeld.

IJssalon Clevers, ijssalon/lunchroom Lo solé, ijs en versboerderij de Veldweide, ‘t Trostomaatje, Bakkerij EngelsSpar van de Beuken en via Het Verhuys  en natuurlijk niet te vergeten bij onze aardbeienautomaat zijn de Capri aardbeien vorig jaar al gebruikt en verkocht

Van Enckevort Aardbeien zijn nu ook verkrijgbaar bij de Esso Tankshop in:

 

Leunen  Albionstraat 5  |  Horst Stationsstraat 90  |  Sevenum Venloseweg 16

 

laten we lekker gaan genieten van de heerlijke aardbeien dan komt het met het weer ook zeker goed.

 

Comments are closed.