Actie nieuwe aardbei

Afgelopen week hebben wij via de groentespeciaalzaken een actie gehouden. We wilde graag weten hoe onze nieuwe aardbei “Capri” in de smaak valt. Wie kan dat ons beter vertellen dan de uiteindelijke verbruiker de consument. De consument kreeg bij aankoop van een doosje Van Enckevort Aardbeien een gratis doosje met de nieuwe aardbei. Als tegenprestatie hebben we gevraagd een beschrijving te geven over hun beleving bij de capri aardbei. Het oordeel van de consument is erg belangrijk. Er zijn ook al hele goede en kritische antwoorden binnen gekomen. Daar zijn we heel blij mee. Zowel met de positieve als zeker de negatieve beoordelingen.

 

 

 

 

 

 

 

    

Deze vraag stellen eind oktober begin november lijkt misschien raar maar wij vinden het heel belangrijk dat ook nu in deze tijd de smaak goed is. Door de reacties hopen we er ook achter te komen wat de consument belangrijk vindt als ze aardbeien eet.

 

Vanaf april zijn wij van ons nieuwe ras Capri aardbeien aan het plukken. Voor ons een nieuw avontuur. De manier van telen is heel anders en daarbij zelf ontdekken wat het beste is . Het belangrijkste voor ons is dat de smaak goed is. We hebben ze in onze eigen omgeving afgezet en er hele positieve reacties op gekregen. Het is wel een heel andere aardbei als dat we gewend zijn. De capri heeft een stevige bite is lekker sappig en zoet. Vooral de stevige bite is verrassend. Er is nog een hele weg te gaan. Dat is onze uitdaging.

 

Comments are closed.