Prijswinnaars op bezoek

In het voorjaar was er een spaaractie met de van Enckevort Aardbeien. In juni hebben we de 4 hoofdprijzen uitgereikt in Valkenswaard, Ubachsberg, Voorst en Horst bij de groentespecialist van de winnaars. De 4 hoofdprijswinnaars hebben hun prijs al verzilverd, 3 van de 4 winnaars hadden toevallig hetzelfde weekend geboekt bij Hoevelogementen Aldörrum in Aarle Rixtel. Ze zijn een dag naar de Floriade geweest, en een kijkje komen nemen bij van Enckevort Aardbeien in de keuken.

 

 

 

 

 

          

De tweede prijswinnaars hebben ook een kijkje genomen in de van Enckevort Aardbeien Keuken. Het is een geweldige ervaring kennis te maken met de mensen die onze aardbeien kopen en consumeren.

        

Er is over en weer veel informatie uitgewisseld, waarbij we van elkaar kunnen leren. Het aardbei lekkers was verrassend en viel goed in de smaak. Dat lekkers hebben we laten maken door een van onze klanten ijssalon-lunchroom Lo Solé uit Sevenum. We hadden ze gevraagd iets verrassends te maken van de van Enckevort Aardbeien voor bij de koffie.
     
Uit de persoonlijke bedankjes, kaartjes en emails  die de prijswinnaars  gestuurd hebben blijkt dat ze genoten hebben. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Comments are closed.