Vredige kerstdagen en een b(l)oeiend 2012

Hierbij onze kerst en nieuwjaarswensen voor 2012. (Klik op de foto kun je de wensen bekijken)

Dit jaar sturen we de wensen per email, kosten die we daar mee besparen schenken we aan een goed doel.


Het doel dat wij ondersteunen is Help zuster Imelda, een initiatief van Anny Lenders – Haenraets uit Eversoord. Anny steunt het project om samen met zuster Imelda en haar medezusters uit de orde van St. Maryof Kakamega enkele kleinschalige, doelgerichte projecten op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg te kunnen uitvoeren in het district Bukara, in het westen van Kenia. Ze willen vooral iets voor de extra kwetsbare groep van vrouwen en meisjes in dat gebied doen. Anny heeft een website ingericht waarop meer informatie van het project kunt vinden.Elke cent wordt verantwoord, er zijn geen overheadkosten en alle steun aan de projecten worden persoonlijk begeleid en gevolgd. Er kan navraag gedaan worden  naar de financiële rapporten, foto’s en overzichten van de projecten.

Hierbij de site van Help Zuster Imelda http://helpzusterimelda.nl/

Wij kunnen dit project bij iedereen van harte aan bevelen

     

Comments are closed.