van Enckevort Aardbeien in de finale van de i battle

Donderdag 8 december tijdens het jaarcongres van Greenport Venlo stond van Enckevort aardbeien in de finale voor de i battle.

Tijdens de drie voorafgaande i-Days hebben twee ondernemers een concrete vraag voorgelegd  aan een panel van studenten. Deze studenten kozen een van de cases en hebben deze  vervolgens in een periode van ongeveer zes weken uitgewerkt. Tijdens het Greenport Venlo Jaarcongres presenteren de studentenpanels van de drie i-Days hun uitwerking aan een jury. Samen met het publiek bepalen zij welk studentenpanel en dus welke case de Greenport Venlo i-Award inclusief een verdere uitwerking bij het Greenport Venlo Innovation Center wint. Het winnende studentenpanel ontvangt een iPad2.

De bedrijven die in de finale stonden waren de Meiden van Fleuren met de case “Minitree” , boomkwekerij Roobeek (WAA groep) met de case “aangeklede coniferen” en wijzelf van Enckevort Aardbeien met de case “van push naar pull”. Voorafgaande aan de finale heeft het publiek een week lang kunnen stemmen wie volgens hun de i battle wint. Na een spannende strijd tot het eind tussen Minitree en van Enckevort Aardbeien won Minitree uiteindelijk de publiekstemmen. In totaal zijn er 2668 stemmen uitgebracht waarvan Minitree er 1150 kreeg, van Enckevort Aardbeien met een kleine achterstand 1123 stemmen en boomkwekerij Roobeek 395 stemmen.

Donderdag 8 december hebben de studentenpanels de uitwerking van hun case gepresenteerd aan de jury. Op basis van de rapporten, de presentatie en beantwoording van de vragen werd de case van Minitree van de meiden van fleuren uitgeroepen als winnaar. Gefeliciteerd meiden van Fleuren en de studenten Evelien den Os ( universiteit Maasstricht), Thomas van den Heuvel (Fontys hogeschool Venlo), en Giel Janssen (HAS den Bosch).

Wij voelen ons zeker niet verloren, het is prachtig te ervaren hoe je samen kunt werken met studenten. Het biedt kansen voor de toekomst. Het filmpje van ons bedrijf  voor de presentatie tijdens de finale kun je bekijken op de van Enckevort aardbeien bedrijfspagina van facebook

De studenten Niels Besseling ( Fontys hogeschool Venlo), Niels Jacobs (HAS de Bosch) en Jack Martens (Citaverde Horst) hebben een mooi rapport geschreven waar wij zeker mee verder kunnen. Niels, Jack en Niels Bedankt.

Ook willen wij iedereen bedanken die op ons heeft gestemd, geweldig dat er zoveel mensen met je mee strijden.

Ook  Greenport Venlo heel hartelijk dank dat we de kans hebben gekregen om aan deze strijd mee te doen.

 

 

 

Comments are closed.