Van Enckevort Aardbeien de lekkerste op Margriet Winter Fair 2010

Binnen de Thema-inzending Puur & Zinnenprikkelend proeven van de Van Enckevort Aardbeien. De bezoekers van de Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs te Utrecht konden van 19 t/m 25 november 2010 genieten van zeer smakelijke aardbeien.

Van Enckevort: “Wij wilden de bezoekers laten ervaren hoe ons product smaakt, vertellen waarom ons product bijzonder is en waar men het kan kopen. Bovendien ondersteunen we met deze actie alle groentespeciaalzaken die op dit moment met ons product werken”.

Van Enckevort participeerde in het Puur & Zinnenprikkelen belevingsplein samen met Discover Fresssh, Vitalientje, VersDirect spruitjes, Orchideeën-shopper Hebje, WallFlower, ZwinBrothers 1 calory radijssnack, ‘nJOYfood van Flavours International, Bakkerij de Tijd, De Kleinste Soepfabriek, Unicum Freesia’s en TOPviooltjes NL.

Een impressie op van de verleidelijke presentatie op Margriet Winterfair is te vinden op de website www.puur-zinnenprikkelend.nl.

U kunt hier het Persbericht Margriet Winter Fair 2010 (pdf, 68 kb) downloaden.

Comments are closed.