Ballonnen leggen recordafstand van 838 kilometer af

De ballonnen die op 17 april 2010 bij de opening van de nieuwe bedrijfsruimte van Van Enckevort Aardbeien zijn opgelaten hebben een grote afstand afgelegd. Een groepje van 8 ballonnen zijn zelfs over een afstand van 838 kilometer gevlogen en kwam terecht bij Bydoszczy – Bromberg op z’n Duits – in Polen. De vinders hebben een leuke attentie thuisgestuurd gekregen en een uitnodiging om het bedrijf van Van Enckevort in Kronenberg te bezoeken.

Net als de ballonnen verspreidt de goede reputatie van de Van Enckevort aardbeien zich over de Nederlandse en Duitse markt. Consumenten vragen bij de detailhandel naar de aardbeien in de herkenbare Van Enckevort-verpakking. Steeds meer wordt deze verpakking als een garantie voor betrouwbare kwaliteit maar vooral aardbeien met een fantastische smaak ervaren.

Tijdens de opening werd aandacht gegeven aan Stichting Funpop. Funpop is hét openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking. Maar ook voor hun familie, vrienden en bekenden. Twee dagen met veel muziek en veel fun! De giften die de familie Van Enckevort op deze dag mocht ontvangen en ook de opbrengst van de eerste dozen aardbeien, wat in totaal een bedrag opleverde van € 2.075 is volledig geschonken aan de Stichting Funpop.

Van Enckevort bedankt de gevers voor hun ondersteuning van deze actie: Siere AGF Leiden, Rabobank Maashorst, EPI Naaldwijk, Vista accountants & belastingadviseurs Horst, Euroveen B.V. Grubbenvorst, Mertens B.V. Horst, Maurice Kassenbouw Horst, Gebrs van Aarle B.V. Schijndel, Koeltex B.V. Haelen, Van den Elzen plantenkwekerij Erp, DLV plant B.V., Kamer van Koophandel Limburg, Bouwbedrijf Donders B.V. Kronenberg en V.o.F. Sierteeltkwekerij Linskens America.

De aangegeven plaatsen zijn van links naar rechts: Het vertrekpunt Kronenberg – Velener Straße, 46359 Heiden, Duitsland – en hier vrijwel achter: 48301 Nottuln, Duitsland – Mühlenfeldstraße, 46487 Wesel, Duitsland – Am Schürkamp, 46509 Xanten, Duitsland – Zur Kloppenburg 31867, Altenhagen, Duitsland – Szkolna, 86-120 Pruszcz/K. Bydgoszczy – Polen

U kunt het persbericht Ballonnen Van Enckevort als pdf (96k) downloaden en printen.

Comments are closed.