Van Enckevort aardbei bij de betere groentespeciaalzaken in het Zuiden

Consumenten in de zuidelijke provincies kunnen de Van Enckevort aardbeien verkrijgen via de groentespeciaalzaken Groente & Fruit – gewóón vers, Lekker Gezond, Greenshop en de betere groentespeciaalzaken. AGF Groothandel Gebrs. Van Aarle uit Schijndel en Van Enckevort Aardbeien hebben een convenant gesloten over de distributie van deze topaardbeien.

“Met de Van Enckevort Aardbeien willen wij onze klanten de gelegenheid bieden een bijzondere seizoensaardbei naast de reguliere aardbeien te kunnen voeren”, aldus Frans van Aarle. Deze aardbeien zijn beschikbaar van eind april tot en met juni en van september tot december.

Huub van Enckevort: “Gebrs. Van Aarle staat bekend als dé kwaliteitsleverancier van groenten en fruit voor de AGF-detaillisten en de betere horecabedrijven: wij denken dat we ons geen betere distributiepartner kunnen wensen voor deze regio”.

Meer informatie:

logo van Aarle
Namens Van Enckevort Aardbeien: Namens Groente & Fruit – gewóón vers, Lekker Gezond, Greenshops, en alle groentespeciaalzaken:
EPI
Peter van Zeijl
Tel. +31 (0)6-51218880
peter@epinnovations.eu

www.enckevortaardbei.nl
AGF Groothandel Gebrs. Van Aarle
Frans van Aarle
Tel +31 (0)73-5474685
Frans@aarlegebrs.nl

U kunt hier het uitgebreide persbericht als pdf (32k) downloaden.

Comments are closed.