Nieuw logo voor Van Enckevort Aardbeien

logo van enckevortOp de AGF-beurs die in oktober 2008 gehouden werd in het Euretco Expo Center te Houten heeft Van Enckevort Aardbeien uit Kronenberg haar nieuwe logo en aardbeienverpakking geïntroduceerd.

Van Enckevort Aardbeien houdt zich al decennialang bezig met de productie van smaakvolle aardbeien. Een zorgvuldig ontwikkelde teeltmethode waarin de mens, plant en milieu centraal staan. De Van Enckevort aardbeien worden geroemd om hun bijzonder goede smaak en kwaliteit.

De eerste nieuwe producten

De eerste nieuwe producten. Foto: Fotostudio Maarten Dings

Dit leidde bij de eigenaren Huub en Maria van Enckevort tot het besluit om hun kwaliteitsproduct zowel bij de consument als bij de handelaar beter herkenbaar te maken. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om een merklogo, website (www.enckevortaardbei.nl) en een eigen aardbeiendoosje te ontwikkelen.

In de week van de AGF-beurs werden de eerste aardbeien in de nieuwe verpakking geleverd. Vanwege de jarenlange en heel goede samenwerking krijgt Groente- en Fruitspecialist ’t Trostomaatje in Horst de primeur. Huub van Enckevort overhandigt in het bijzijn van fotograaf  Maarten Dings de eerste levering aan Gerard Peeters van ’t Trostomaatje .

De nieuwe verpakking - Foto: Fotostudio Maarten Dings

De opbrengst van deze levering schenken Huub, Maria en Gerard aan de Stichting Downsyndroom.
Huub en Maria van Enckevort hebben een dochter met het syndroom van Down. Zij willen hun aardbeien de waardering geven die ze waard zijn. Zo is het ook met de mensen met het syndroom van Down. De Stichting Downsyndroom zet zich altijd volledig in voor de mensen met het syndroom van Down en alle betrokkenen .

 

Comments are closed.